Internethastigheder – er dette din hastighed?

Er det svært at følge med når der snakkes om internethastigheder og begreber, ja så følg med her, og find ud af hvilken internethastighed der passer til dit forbrug.

Det kan nemlig være rigtig svært at finde den helt rigtige hastighed til ens familie eller blot ens eget behov. Nedenfor kan du se om du kan genkende nogle af de forskellige brugere, og derved finde frem til din forbindelse.

10-20 Mbit: Er en forbindelse som du uden problemer kan se både video og også surfe på nettet med. Dog er det kun en forbindelse hvor dette er muligt med 1 computer, eller 2 computere.

20-25 Mbit: Har du derudover overvejet en forbindelse hurtigere end de 20 Mbit. Ja så er denne forbindelse særdeles velegnet til en familie. Dette er en meget populær forbindelse, hvor der kan være mere end 3 computere på nettet af samme tid. Her kan der både ses film, surfes på nettet osv. på samme tid.

Over 35 Mbit: Dette er en forbindelse der er meget hurtig, og der kan være mange computere på denne forbindelse af samme omgang. Dette er en forbindelse hvor der kan være over 5 computere på i samme omgang, og stadig have en god forbindelse. Forbindelsen her er meget anvendt til mindre kontorer.

Ønskede du en forbindelse lavere end 10 Mbit, ja så er det ikke altid dette er muligt. Denne forbindelse henvender sig i udgangspunkt til folk der ikke bruger internettet til mere end blot at surfe rundt på nettet og sende mails. Der kan ligeledes kun være cirka 1 computer på nettet ad gangen. Det er dog de færreste internetudbydere der tilbyder hastigheder under 10 Mbit.

På internettjek.dk kan du nemt og enkelt sammenligne hele Danmarks udbud af bredbånd. Her kan du indtaste dit forbrug, eller en Mbit som du har kunnet genkende dit eller din families forbrug i ovenfor, og derefter finde de udbydere i Danmark, der levere det til den billigste pris.

Skriv kommentar

*